ZZP’er

Als ZZP’er ben je niet alleen aan het werk, je dient je administratie bij te houden, maar je hebt ook veel niet alledaagse zaken, zoals bijv. contracten. SID ZZP-Service neemt alle zorg uit handen, zodat jij kan doen waar je goed in bent. Je meer tijd hebt om bijv. te genieten van je gezin of te gaan sporten.

SID ZZP-service ontzorgt op 3 manieren:

  • Administratief
  • Contracten, etc
  • Facturatie
  • Snelle betaling binnen 1 week

Schrijf je in als ZZP’er >

Administratie
SID ZZP-service neemt alle zorgen wat betreft administratie uit handen. Zeker wanneer je als ZZP’ers een groot netwerk hebt aan opdrachtgevers dan is de administratie vaak een hele klus. Wij nemen deze graag voor je uit handen; jij geeft de gewerkte uren, opdrachtgever en evt. een referentie door en wij versturen de facturen met opeenvolgende cijferreeks naar de opdrachtgever, maar ook naar de ZZP’er voor de administratie.

Contracten, lease, belastingen, etc.
Naast de administratie zijn er vaak niet alledaagse zaken als contracten met opdrachtgevers, lease, verzekeren, belastingen en dergelijke die we graag voor je uit handen nemen. Zo kan jij blijven doen waar je goed in bent, dan doen wij dat ook!

Snelle betaling facturen binnen 1 week
Wij verzorgen de facturen, reversed billing genoemd. De opdrachtgever ontvangt van SID ZZP-service de factuur en betaald deze ook aan ons. Maar dat betekent niet dat jij als ZZP’er daarop moet wachten. Want wij weten als geen ander dat sommige betalingstermijnen erg lang zijn. Wij betalen altijd binnen 30 dagen, wil je sneller? Dat kan ze er zelfs voor kiezen om binnen 1 week de factuur uitbetaald te krijgen. Wij verzorgen de complete afhandeling met de opdrachtgever.