Over ons

Over ons

SID ZZP-Service is een broertje van Slager Industriële Dienstverlening, met onze jarenlange ervaring in de uitzend- en detacheringsbranche zijn we in staat ZZP’ers niet alleen te ontzorgen. Ook kunnen we opdrachtgevers en ZZP’ers met elkaar verbinden.

Natuurlijk zijn we geen uitzendbureau en is ons hoofddoel het ontzorgen van zowel de ZZP’er als de opdrachtgever. SID ZZP-service ontzorgt op 3 manieren:

  • Contracten, etc.
  • Facturatie
  • Snelle betaling facturen binnen 1 week

 

Direct inschrijven

Administratie

Zeker wanneer je als ZZP’ers een groot netwerk hebt aan opdrachtgevers dan is de administratie vaak een hele klus. Wij nemen deze graag voor je uit handen; jij geeft de gewerkte uren, opdrachtgever en evt. een referentie door en wij versturen de facturen met opeenvolgende cijferreeks naar de opdrachtgever, maar ook naar de ZZP’er voor de administratie.

Contracten

Naast de administratie zijn er vaak niet alledaagse zaken als contracten met opdrachtgevers die we graag voor je uit handen nemen. Zo kan jij blijven doen waar je goed in bent, dan doen wij dat ook!

Betaling binnen één week

Wij verzorgen de facturen, factory billing genoemd. De opdrachtgever ontvangt van SID ZZP-service de factuur en betaald deze ook aan ons. Maar dat betekent niet dat jij als ZZP’er daarop moet wachten. Want wij weten als geen ander dat sommige betalingstermijnen erg lang zijn. Wij betalen altijd binnen 30 dagen, wil je sneller? Dat kan ze er zelfs voor kiezen om binnen 1 week de factuur uitbetaald te krijgen.

Voordeel voor opdrachtgevers

Als opdrachtgever werk je graag met vakkundige mensen, ZZP’ers zijn hier uitermate geschikt voor. Alleen zorgt het werken met meerdere ZZP’ers ook voor een grote administratieve klus. Wanneer wij de administratie uitvoeren van de ZZP’ers, ontvangt u één uniforme factuur van SID ZZP-service.