Over ons

Over ons

SID ZZP-Service is een broertje van Slager Dienstverlening, met onze jarenlange ervaring in de uitzend- en detacheringsbranche zijn we in staat ZZP’ers niet alleen te ontzorgen. Ook kunnen we opdrachtgevers en ZZP’ers met elkaar verbinden.

Natuurlijk is SID ZZP-service geen uitzendbureau en is ons hoofddoel het ontzorgen van zowel de ZZP’er als de opdrachtgever. SID ZZP-service ontzorgt op 4 manieren:

  • Administratie
  • Contracten
  • Facturatie
  • Snelle betaling binnen 1 week

 

Direct inschrijven

Administratie

Wanneer je als ZZP’ers een groot netwerk hebt aan opdrachtgevers is de administratie vaak een hele klus. Wij nemen deze graag voor je uit handen; jij geeft de gewerkte uren, opdrachtgever en eventueel een referentie door. Wij versturen vervolgens de facturen met een opeenvolgende cijferreeks naar de opdrachtgever en ZZP’er voor de administratie.

Contracten

Naast de reguliere administratie bestaat deze ook uit niet alledaagse zaken zoals contracten met opdrachtgevers dit werk nemen we graag voor je uit handen. Zo kan jij blijven doen waar je goed in bent, dan doen wij dat ook!

Betaling binnen één week

Wij verzorgen de facturen, ‘factory billing’ genoemd. De opdrachtgever ontvangt van SID ZZP-service de factuur en betaald deze aan ons. Dat betekent natuurlijk niet dat jij als ZZP’er daarop moet wachten. Want wij weten als geen ander dat sommige betalingstermijnen erg lang zijn. Wij betalen altijd binnen 30 dagen, wil je sneller uitbetaald worden? Kies er dan voor om binnen één week de factuur uitbetaald te krijgen.

Voordeel voor opdrachtgevers

Als opdrachtgever werk je graag met vakkundige mensen, ZZP’ers zijn hier uitermate geschikt voor. Alleen zorgt het werken met ZZP’ers ook voor een grote administratieve klus. Wanneer wij de administratie uitvoeren van de ZZP’ers, ontvangt u één uniforme factuur van SID ZZP-service. Ook wanneer u meerdere ZZP’ers tegelijk aan het werk heeft.